Charmoso
  
SALON VOOR HUIDVERZORGING & WELLNESS
 

 

 Algemene informatie Charmoso

 
Adresgegevens  

Charmoso                     
Karin van der Hout
Kraaijesteijn 64
2675 RB Honselersdijk
Telefoon: 06-17586247
info@charmoso.nl

 

 

 

 

Bereikbaarheid
De Charmoso praktijkruimte is gevestigd op de tweede etage van een woonhuis. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om mensen die slecht te been zijn of geen trap kunnen lopen te behandelen. Mijn excuses hiervoor.

Contact
Schoonheidssalon Charmoso werkt uitsluitend op afspraak. Indien u langs wilt komen voor een behandeling, cadeaubon, een product of voor algemene informatie kunt u telefonisch contact opnemen via bovenstaand telefoonnummer. Tijdens een behandeling wordt de telefoon niet beantwoord. Wanneer u een bericht achterlaat, wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Grotere kaart weergeven

Werkwijze
Bij uw eerste bezoek krijgt u een intake gesprek waarbij een huidanalyse wordt opgesteld zodat u zorgvuldig uw wensen en eventuele problemen kunt aangeven. Naar aanleiding van deze huidanalyse leg ik u een behandeladvies voor. Houdt u er rekening mee dat het eerste bezoek daarom een langere tijd in beslag neemt dan de beschreven tijden in het behandeloverzicht. Aan deze extra tijd zijn geen kosten verbonden.

Let op:           
Voor uw afspraak is tijd in de agenda gereserveerd. Indien u uw afspraak wilt verzetten of afzeggen, verwijs ik u naar de Algemene Voorwaarden Charmoso.


Erkend vakdiploma
Charmoso is aangesloten bij Anbos (Algemene Nederlandse Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging). Deze organisatie staat garant voor professionaliteit en vakkennis van de schoonheidsspecialiste. De schoonheidsspecialiste die aangesloten is bij deze organisatie is te allen tijde in het bezit van een erkend vakdiploma.


Eind 2010 vond de oprichting van Care For Life Foundation
plaats. De Foundation is in het leven geroepen door Care Cosmetics, de cosmetica distributeur van Charmoso. Care For Life zet zich in voor chronisch, terminaal of levensbedreigend zieke kinderen.
Wilt u meer weten over deze organisatie dan verwijs ik u naar www.careforlife.nl


 

 

Charmoso  /  algemene voorwaarden  /  webdesign: toboor.nl