Charmoso
  
SALON VOOR HUIDVERZORGING & WELLNESS
 

 

Skeyndor

Charmoso heeft voor haar salonbehandelingen gekozen voor het Spaanse dynamische huidverzorgingsmerk ĎSkeyndorí

Skeyndor heeft gespecialiseerde salonbehandelingen en uitgebreide productlijnen welke onderling te combineren zijn. Hierdoor is het mogelijk doeltreffende behandelingen op maat te geven. Producten van Skeyndor bevatten een hoge concentratie aan werkstoffen, bovendien ligt de kwaliteitsnorm in Spanje aanzienlijk hoger dan in anderen landen. Uw huid wordt dus gegarandeerd verzorgd met een kwaliteitsproduct. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is bij Skeyndor bijzonder goed.

 

 

 

  Gladskin

Gladskin kan als aanvulling op de gebruikelijke behandelingen van huidaandoeningen met een infectueuze achtergrond gebruikt worden maar ook individueel bij b.v. irritatie tijdens het scheren.

De huid
Een goede bacteriŽle balans is noodzakelijk voor een gezonde huid. Als de balans verstoord raakt kunnen de slechte bacteriŽn roodheid, irritatie, ontstekingen en jeuk veroorzaken.

Meestal (ongeveer 80%) is de Staphylococcus aureus bacterie de boosdoener.

Gladskin en Staphektô
Traditionele huidproducten en antibiotica maken geen onderscheid tussen goede en slechte bacteriŽn. In tegenstelling tot alle andere middelen maakt Gladskin wel onderscheid tussen de goede en slechte bacteriŽn. Dit komt door het actieve ingrediŽnt in Gladskin, het gepatenteerde Staphefektô.

Hierdoor is Gladskin een uniek middel in de strijd tegen ongewenste huidbacteriŽn. Met deze aanpak worden ontstekingen van de huid voorkomen.
Bij veel mensen met acne, eczeem, rosacea en algemene huidirritatie (denk o.a. aan scheren bij de mannen) kan dit een uitkomst bieden.

DadoSens

Speciaal voor de mensen met een zťťr gevoelige en/of allergische huid (denk hierbij bijvoorbeeld aan parfum)
gebruikt
Charmoso het Duitse merk DadoSens.

DadoSens heeft als doel de huid te verbeteren vanuit een medisch en natuurlijk oogpunt.
 

 

 

 

 

© Charmoso  /  algemene voorwaarden  /  webdesign: toboor.nl